premalenasobazaklavir

VI KOJI ULAZITE OVAMO NEMOJTE SVE POJESTI

09.02.2018.

MISTIKA

Očito je u zraku je. Osjeća se nadaleko. I kad sve prođe i dalje će se osjećati. Još jedan prilog beskonačnom gubljenju vremena. Izgleda čak idealno. Mogli bi nastaviti tim putem.

Čak ni krepavanje pri tim meditativnim iskušenjima se ne čini bolnim. Da je bolno boljelo bi. Ovako ostaje samo konstatacija i ništa više. Prethodno je rečeno mnogo toga a da glavne stvari nisu i dotaknute. Zaboravljena je i zadaća i naravno da su uslijedili prijekori.

Ako su to testiranja onda dalje zaista ne treba nastavljati. Što se dublje uvaljujemo u te klance i uvale to je i osjećaj obamrlosti osrednji. Nikako da padne na one dubine kojima očito pripada. Samo uz napomenu da nije prvi put da se ovako ponaša. I to iz svog nepovoljnog položaja. Bolje bi bilo prvo zauzeti položaj i tek onda poduzimati krupnije korake.

Zaboraviše neke stvari. U stvari ostale su. Jesu li stvarno i zaboravljene ne možemo činjenično utvrditi. Kojom oblasti se bave, to nije sasvim jasno. Kao što uostalom mnogo šta nije jasno od politike do najsitnijih društvenih uplitanja u savremene tokove i procese. Za kaznu, možemo navesti podosta njihovih pogrešnih koraka koje smo čuvali upravo za ove i ovakve trenutke. Kad im se jedno i odjednom sve obruši na glavu imat će kada razmišljati.

Sve u svemu, nije samo jedna dimenzija ujedno i predimenzionirana. Čak bi se moglo reći da je premalo insistirano na njoj. Tu je važnije nešto drugo. Važnije je porobljavanje iz drugih svjetova o čemu već svjedočimo kao savremenici a ne samo kao neposredni proizvođači i teret svemu što bi se željelo vinuti u visine i daleke svjetove.